Ενημερωτική Εκστρατεία 2013-14 - Modern Fuels

Ενημερωτική Εκστρατεία 2013-14

Μέσα στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας για τη χειμερινή σεζόν θέρμανσης 2013-14 του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης του ΣΚΑÏ  “Προσιτή θέρμανση … χωρίς τα προβλήματα του περασμένου χειμώνα”, ο υπεύθυνος παραγωγής του εργοστασίου στερεών βιοκαυσίμων της Modern Fuels και του τμήματος μηχανολογικού σχεδιασμού Modern Fuels Engineering κ. Νίκος Δαμάτης, προσκλήθηκε για ακόμη μία φορά από τον εξειδικευμένο δημοσιογράφο του ΣΚΑÏ σε θέματα περιβάλλοντος-ενέργειας κ. Γιώργο Κεραμιτζόγλου προκειμένου να ενημερώσει το ευρύ κοινό σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τη βιομάζα, τα βιοκαύσιμα πέλλετ και μπρικέτες, καθώς και τις συσκευές καύσης βιομάζας για χρήση οικιακής θέρμανσης (καυστήρες-λέβητες και σόμπες αερόθερμες και νερού).  Κατά την παρουσίαση, τονίστηκε η αναγκαιότητα ελέγχων, μετρήσεων και πιστοποιήσεων στα προϊόντα και τις συσκευές καύσης  βιομάζας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα περιβαλλοντικά προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χειμώνα εξαιτίας της καύσης ακατάλληλων υλικών.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικού ωριαίου αφιερώματος στο πλαίσιο της καθημερινής απογευματινής ραδιοφωνικής εκπομπής του ΣΚΑÏ “Ζωή.gr” της δημοσιογράφου κ. Χριστίνας Βίδου στις 23.10.2013, ενώ ακολούθησε μία σύνοψη των στοιχείων που θα πρέπει να προσέχει ο καταναλωτής σε βιοκαύσιμα πέλλετ και συσκευές καύσης στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑÏ “Πρώτη Γραμμή” των δημοσιογράφων κ.κ. Β. Λυριτζή και Δ. Οικονόμου στις 24.10.2013.

Η Modern Fuels προσκλήθηκε επίσης να εξηγήσει στο ακροατήριο του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9.84 τα πλεονεκτήματα και την εξοικονόμηση που προκύπτει στους καταναλωτές από την επιλογή πιστοποιημένων συστημάτων καύσης  στερεών βιοκαυσίμων πέλλετ κατά τη διάρκεια ειδικού τρίωρου αφιερώματος υπό τον τίτλο “Εναλλακτικές μορφές θέρμανσης” που παρουσιάστηκε από τις δημοσιογράφους κ.κ. Ν. Καραγιάννη, Ν.  Αδαμοπούλου και Χ. Κούσιου στις 25.10.2013.

SKAI_logo  Ακούστε εδώ τις ραδιοφωνικές εκπομπές του ΣΚΑÏ.

Athina_9.84_logo   Ακούστε εδώ τη ραδιοφωνική εκπομπή του Αθήνα 9.84.

SKAI_Logo_2013

No comments yet.

Leave a Reply