Μπρικέτες ΞύλουWood Briquettes - Modern Fuels

Μπρικέτες Ξύλου

Έχει παρατηρηθεί ότι το ευρύ κοινό, ενώ συνειδητοποιεί ότι η μετάβαση από τα συμβατικά καύσιμα στην ποιοτική βιομάζα ξυλώδους προέλευσης (wood pellets, wood briquettes) αποφέρει μία ετήσια εξοικονόμηση της τάξης του 40% τουλάχιστον, αδυνατεί παράλληλα λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης να ανταποκριθεί στη δαπάνη αγοράς πιστοποιημένου και αξιόπιστου εξοπλισμού (όπως π.χ. σόμπας πέλλετ νερού ή αερόθερμης, λέβητα πέλλετ ή ενεργειακού τζακιού). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται με την καύση ξύλων με υπερβολική υγρασία, ανομοιογενές μέγεθος, ογκώδη και με υπερβολικές εκπομπές αιωρούμενων σωματιδίων κατά την, μοιραία, ατελή καύση τους και εντέλει να μη βρίσκει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα θέρμανσης.

Ως ένα μέσο μίας κάποιας ανακούφισης από την ταλαιπωρία των συχνά ακατάλληλων καυσόξυλων, προτείνουμε για τους πελάτες που δεν μπορούν άμεσα να προβούν σε αναβάθμιση του εξοπλισμού τους την ξυλομπρικέτα από καθαρή οξιά χαμηλής υγρασίας (7%), υψηλής συμπίεσης (1.070 kg/m3) και υψηλής ενεργειακής απόδοσης (4.940 kcal/kg), ελληνικής παραγωγής.

Οι συγκεκριμένες ξυλομπρικέτες διατίθενται σε παλέτα των 1000kg με προστασία από ειδικό φιλμ ενάντια στην πρόσληψη υγρασίας. Κάθε παλέτα διαθέτει 144 μεμονωμένες 7-κιλες συσκευασίες, ενώ κάθε μεμονωμένη συσκευασία έχει 4 τεμάχια ξυλομπρικέτες κυλινδρικής συμπαγούς μορφής (στρογγυλής διατομής χωρίς οπή) με διάμετρο 75mm και μήκος 300mm, ώστε να μπορεί να προωθηθεί και σε μικροποσότητες σε πελάτες λιανικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές χονδρικής – λιανικής, οι οποίες απομυθοποιούν την λογική της «πανάκριβης ξυλομπρικέτας» που επικρατεί στον τελικό καταναλωτή λόγω υπερβολικής τιμολόγησης από τους περισσότερους εμπόρους.