Περιφερειακή Έκθεση “Αργολίδα 2013” - Modern Fuels

Περιφερειακή Έκθεση “Αργολίδα 2013”

Από 15 μέχρι και 19 Μαΐου 2013 διοργανώθηκε από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδας στο κτίριο Αγροτικών Συνεταιρισμών επί της παραλιακής οδού Νέας Κίου-Ναυπλίου η 10η Περιφερειακή Έκθεση τοπικής, παραγωγικής και τουριστικής φυσιογνωμίας, εξοπλισμού επιχειρήσεων και κατοικίας “ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013”. Στο περίπτερο του τοπικού αντιπροσώπου Λυγουριού Αργολίδας ERATHERM φιλοξενήθηκαν και παρουσιάστηκαν στο αργολικό κοινό, καθώς και σε επισκέπτες από γειτονικούς νομούς, μεταξύ άλλων εκθεμάτων και προϊόντα της MODERN FUELS από τον τομέα των στερεών βιοκαυσίμων. Συγκεκριμένα εκτέθηκαν:
- πελλέτες ξύλου (wood pellets) για εφαρμογές σε σόμπες και λέβητες οικιακής θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.
- αγροπελλέτες (agro pellets) από ελαιοκλαδέματα, αμπελοκλαδέματα και αγροτικά υπολείμματα για χρήση σε πολυκαυστήρες οικιακής θέρμανσης, καυστήρες θέρμανσης χώρων τριτογενούς τομέα, καθώς και καυστήρες βιομηχανικών εφαρμογών.
- μπρικέτες ξύλου (wood briquettes) ως τυποποιημένο εναλλακτικό και αποτελεσματικότερο, σε σύγκριση με τα καυσόξυλα, καύσιμο για χρήση σε κλειστές ενεργειακές εστίες, ξυλόσομπες και ξυλολέβητες.
- βιοκάρβουνα (biocharcoal), δηλ. τυποποιημένες μπρικέτες από 100% φυσικό ξυλάνθρακα (χωρίς χημικά πρόσθετα), γρήγορης έναυσης, υψηλής θερμογόνου δύναμης και διάρκειας για χρήση σε οικιακά μπάρμπεκιου και επαγγελματικές ψησταριές και ψητοπωλεία.

No comments yet.

Leave a Reply